vrijdag 8 mei 2009

moestuin

Er zijn weddenschappen op afgesloten. Maar ik hou stug vol. Waar ik het over heb, over mijn moestuin. 200 vierkante meter. Zou je niet wat bescheidener beginnen, probeerde lief. Het begint met ambitie( welke reclame was dat toch) zei ik.Ambitie heb ik genoeg. En inderdaad, ik begin regelmatig met allerlei projecten die allemaal in verschillende stadia van afronding verkeren en waarschijnlijk tot het eind der tijden in dat stadium zullen blijven. Zelfkennis en zo.

Het huidige project is dus de moestuin. Op zulke oppervlakten ga ik echt niet met de schop aan de gang. Voor dat ik nu voor een lui trippelvrouwtje wordt aangezien, er ging een stuk weiland omgevormd worden tot tuin, en ik had oprecht een poging gedaan de grasmat de doorklieven met een schop...een trekker doet het dan beter.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten