maandag 8 maart 2010

en ja weer een stoute koe

Even de krant uithalen. Onze we-hoeven-vandaag-niet-om-6-uur-op-gewoonte. Krantje, koffie gezellig op bed. Het is altijd een wandelingetje naar de brievenbus. En aangezien ik het ochtendmens ben, ben ik meestal de klos. Ik loop de deur uit en kijk opzij. Een koe. Op een plek waar ik haar niet verwachte. Op de weg, midden op de weg. Maar waar is nummer 2... een vlugge blik leerde me dat de andere jonge dame was blijven steken bij een pak hooi. Eerst maar eens zorgen dat zij weer in de stal komt. De veekoek (en een beetje duwen) deed zijn werk.
Ondertussen maar roepen Kalfados hier komen....een rammel tegen de voerbak. daar komt ze aangerend, soms zijn het net honden, alleen wat groter. Koeien weer binnen, waar was ik ook al weer mee bezig. Oh ja de krant.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten