dinsdag 5 mei 2020

Mos is ook groen

Je hebt mensen met een gazon, en je hebt mensen met een veld. Je mag een keer raden tot welke categorie ik behoor. Ik vind alle verrassingen, paardenbloemen, madeliefjes, over het algemeen een grote aanvulling tussen het gras. Van mij hoeft het overigens ook niet zo kort. Dat gras Maar daarover verschillen de meningen hier thuis.

Waar ik me wel over verbaas, is in de lokale Boerenbond, een heel schap met producten waarmee je je gras groener dan groen kunt krijgen. Verticuteer dingensen, mest, kalk, weet ik wat nog meer, alles voor uw ultieme biljartlaken. Je kunt maar een ambitie hebben.

Als ik een eerlijke blik op ons gras werp, moet ik bekennen dat er van alles groeit, behalve gras. Maar goed, he mos is ook groen!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten